Karts

Chassis: Sodi Kart
Motor:
Honda GX 200 (6,5 PK)
Transmissie:
Natte slipkoppeling
Remsysteem:
Hydraulische remklauw
Prestaties:
Topsnelheid +- 50 km/u

Onze karts zijn uitgerust met de meest moderne veiligheidssystemen en worden onderhouden door onze eigen monteurs, zodat u met een gerust hart kan instappen en doorrijden.

Onze karts zijn uitgerust met transponders waarmee wij manueel en automatisch uw karts kunnen doen vertragen wanneer dit nodig blijkt te zijn.

 

  • Automatisch: de karts vertragen automatisch op het einde van een heat.  Zo kan u op een rustige en veilige manier terug binnen rijden.
  • Automatisch: de karts zijn uitgerust met een crash detectie systeem.  D.w.z. dat uw kart automatisch zal vertragen wanneer u iemand nadert die 'vast' zit op het circuit.  Bent u voorbij de gevarenzone dan zal uw kart automatisch terug naar vol vermogen gaan.
  • Manueel: Rijdt u onsportief of negeert u de aanwijzingen van onze marshalls dan kunnen wij uw kart laten vertragen of zelf stil zetten.  Veiligheid komt op de eerste plaats.  De andere piloten op het circuit mogen niet in gevaar komen door het slechte rijgedrag van een 'zondagsrijder' die zich op de baan begeeft.

 Onze karts voor de volwassenen: Model Sodi SR4
Onze karts voor de kleinsten: Sodi LR5