Indoorkarting
Noorderlaan

In groep

Om als beginner of gevorderde toch het wedstrijdgevoel te kunnen beleven hebben wij verschillende op maat gemaakte formules. Heel de groep krijgt een aangepaste briefing van onze marshalls. Na de race wordt  er een podium voorzien met bekers voor de eerste drie piloten (individuele race) of teams (ploegenrace).

Individuele race vanaf 10 personen

Ploegenrace vanaf 20 personen

Minimum leeftijd 14 jaar

Karting team

Formules

Ploegenwedstrijden kunnen alle dagen geboekt worden (in het weekend enkel na 18u00 en met minimum 10 teams.

Individuele wedstrijden

Tijdens deze wedstrijden rijdt er één piloot per kart.

Naam race
Oefenritten
Chronoritten
Opwarmronde + race
01.
Daytona
/
10 min
15 min
02.
Super-Daytona
/
10 min
20 min
03.
Super-
Francorchamps
10 min
10 min
20 min

Team Races

Dit zijn langere wedstrijden waarbij teams van verschillende piloten het tegen elkaar opnemen. Tijdens de chrono’s en de race zullen er pilotenwissels moeten gebeuren. Deze race kan gereden worden vanaf 20 piloten.

Naam race
Chronoritten
Opwarmronde + race
01.
Monza
10 min
45 min
02.
Super Monza
15 min
75 min
03.
Suzuka
20 min
100 min
04.
Silverstone
30 min
150 min
0
Hal
0 m
Circuit
0 km/u
Snelheid
Gert Verachtert
Lees verder
"Zeer leuk, we hebben ons goed geamuseerd"
Victor Van Tricht
Lees verder
"Vriendelijke bediening. Geen super groot circuit maar perfect in orde."
Maarten Claessen
Lees verder
"Deze karting draait al even mee. Toffe en vriendelijke crew die klaarstaat met tips en tricks om je te helpen nog wat tiendes of zelfs hele seconden van je tijd te schaven. 👍"
Kristel De prins
Lees verder
"Wauw deze mensen doen heel veel moeite om onze kids een leuke tijd te geven en dit met een geweldige aanpak wat covid-19 betreft! Top!"
Maxim De Clercq
Lees verder
"Super Idee voor het hele gezin (van Jong tot Oud)!!! Een Aanrader! 👍🏻👍🏻👍🏻🏁🏁🏁"
Peter Somers
Lees verder
"Kindvriendelijk op zondag ochtend... duocart beschikbaar."
Kevin Jonker
Lees verder
"Leuke snelle baan. Een uitdaging om met je vrienden de snelste ronde neer te zetten. Er zijn niet veel mogelijkheden om in te halen waardoor de blauwe vlag wel eens nodig is om voorbij je voorganger te komen."
Ira Behiels
Lees verder
"Vriendelijke en behulpzaam personeel en uitbater.Voor kinderfeestjes krijg je uitleg dag de kinderen het goed begrijpen."
Rik Van Echelpoel
Lees verder
"Supertoffe ervaring, vriendelijk personeel, zeker een aanrader!"
Karen De Maere
Lees verder
"Fantastische karting met fantastische medewerkers. Voor jong en oud! Helemaal Corona proof!"
Vorige
Volgende

Praktisch

Kledij

Bij ons krijg je geen over-all om te karten. Zorg er dus voor dat je sportieve kleding aan hebt (of breng uw eigen over-all mee). Karten is enkel toegestaan met vaste en gemakkelijk zittende schoenen (dus geen teenslipper of naaldhakken). Voor de dames raden wij aan om geen rok te dragen.

Vereisten

Je mag geen alcohol drinken voor je gaat karten. Wanneer we vermoeden dat je al gedronken hebt zullen wij je weigeren om te karten. Wij schenken zelf dus ook geen alcohol voor je gaat karten.

Covid

Omwille van Covid is het van uiterst belang dat je handschoenen draagt tijdens het besturen van je kart. Een mondmasker dragen is verplicht overal op onze karting, behalve aan tafel. Wanneer je gaat karten is enkel je helm dragen voldoende.

Kinderen tussen 8 en 18 jaar

Je bent geen 18? Toch kan je bij ons komen karten! Laat je ouders het “afstand van verhaal” tekenen. Dit is een verplicht document dat je dient mee te brengen wanneer je voor de eerste keer komt karten als minderjarige.

!

De respectievelijke ouders ondertekenen steeds voor hun (eigen) kinderen een afstand van verhaal: Je kan het document hier lezen en uitprinten .

Reserveer nu

Wil je een onvergetelijke dag beleven vol adrenaline? Boek nu je sessie in bij Indoorkarting Noorderlaan en ervaar actie en snelheid als nooit tevoren!