Indoorkarting
Antwerpen

Pay & drive

Pay&Drive (losse ritten) is een formule voor zowel beginners als gevorderden vanaf 8 jaar. Reserveer snel en makkelijk telefonisch of online

  • LET OP: online reserveren kan enkel als iedereen in uw groep +16 jaar is.
  • LET OP: donderdagavonden zijn onze competitieavonden.  Na 19u00 kan er dan niet vrij gereden worden. Via onze competitiekalender kan je kijken of er eventueel toch een donderdagavond zonder competitie is.  Die avonden zijn uiteraard wel beschikbaar.

WAT MOET U WETEN ALVORENS U EEN RESERVATIE MAAKT:

  1. Op welke dag en rond welk uur wil u komen karten?
  2. Met hoeveel personen zal u effectief aanwezig zijn?
  3. Komt u enkel met +16 jarigen karten of zijn er ook -16 jarigen in uw groep?
  4. Als u deze info voor ons hebt kunnen wij u snel en gemakkelijk verder helpen om uw reservatie te noteren.

Prijzen

Karten kan vanaf je de leeftijd van 8 jaar bereikt hebt. uw lengte bepaalt in welke kart je zal rijden. niet je ervaring !!

Karting Noorderlaan circuit
Kevin Jonker
Lees verder
"Leuke snelle baan. Een uitdaging om met je vrienden de snelste ronde neer te zetten. Er zijn niet veel mogelijkheden om in te halen waardoor de blauwe vlag wel eens nodig is om voorbij je voorganger te komen."
Maarten Claessen
Lees verder
"Deze karting draait al even mee. Toffe en vriendelijke crew die klaarstaat met tips en tricks om je te helpen nog wat tiendes of zelfs hele seconden van je tijd te schaven. 👍"
Kristel De prins
Lees verder
"Wauw deze mensen doen heel veel moeite om onze kids een leuke tijd te geven en dit met een geweldige aanpak wat covid-19 betreft! Top!"
Victor Van Tricht
Lees verder
"Vriendelijke bediening. Geen super groot circuit maar perfect in orde."
Karen De Maere
Lees verder
"Fantastische karting met fantastische medewerkers. Voor jong en oud! Helemaal Corona proof!"
Gert Verachtert
Lees verder
"Zeer leuk, we hebben ons goed geamuseerd"
Maxim De Clercq
Lees verder
"Super Idee voor het hele gezin (van Jong tot Oud)!!! Een Aanrader! 👍🏻👍🏻👍🏻🏁🏁🏁"
Peter Somers
Lees verder
"Kindvriendelijk op zondag ochtend... duocart beschikbaar."
Ira Behiels
Lees verder
"Vriendelijke en behulpzaam personeel en uitbater.Voor kinderfeestjes krijg je uitleg dag de kinderen het goed begrijpen."
Rik Van Echelpoel
Lees verder
"Supertoffe ervaring, vriendelijk personeel, zeker een aanrader!"
Previous
Volgende

Met meer dan 10 personen?

kinderfeestjes

Voor een geslaagd kinderfeestje kan je terecht bij Indoorkarting Noorderlaan.

groepen

Om als beginner of gevorderde toch het wedstrijdgevoel te kunnen beleven, hebben wij verschillende op maat gemaakte formules.

Formules

Ploegenwedstrijden kunnen alle dagen geboekt worden (in het weekend enkel na 18u00 en met minimum 10 teams.

Individuele wedstrijden

Tijdens deze wedstrijden rijdt er één piloot per kart.

Naam race
Oefenritten
Chronoritten
Opwarmronde + race
01.
Daytona
/
10 min
15 min
02.
Super-Daytona
/
10 min
20 min
03.
Super-
Francorchamps
10 min
10 min
20 min

Team Races

Dit zijn langere wedstrijden waarbij teams van verschillende piloten het tegen elkaar opnemen. Tijdens de chrono’s en de race zullen er pilotenwissels moeten gebeuren.

Naam race
Chronoritten
Opwarmronde + race
01.
Monza
10 min
45 min
02.
Super Monza
15 min
75 min
03.
Suzuka
20 min
100 min
04.
Silverstone
30 min
150 min
Karting Noorderlaan circuit

Lidkaart

Je lidkaart is 365 dagen geldig bij Indoorkarting Antwerpen. Na 1 jaar behoud je wel jouw kaart maar wordt de registratiekost opnieuw aangerekend.

Een rit

Een rit (of een heat, sessie of reeks) duurt telkens 12 minuten (in het weekend voor 18u duurt deze 10 minuten). Zolang rijd je op de baan. Met instappen en uitstappen houd je best rekening per rit met 20 minuten.

Prijzen & informatie

Met lidkaart (€ 5,00) rijd je de eerste keer aan € 18,00, de tweede keer aan € 17,00 en voor de derde rit betaal je slechts € 15,00 (op dezelfde dag). Op een volgende dag begin je terug vanaf € 18,00.

Met lidkaart krijg je één gratis kartbeurt voor je verjaardag (2e rit). Deze rit kan je krijgen binnen de periode van 1 week voor je verjaardag tot 1 week erna.

Bovendien krijg je na 10 ritten de elfde gratis.

Van elke race krijgt elke piloot een tijdenblad met de resultaten.

0 PK
Motor
0 m
Circuit
0 km/u
Snelheid

Praktisch

Kledij

Bij ons krijg je geen over-all om te karten. Zorg er dus voor dat je sportieve kleding aan hebt (of breng uw eigen over-all mee). Karten is enkel toegestaan met vaste en gemakkelijk zittende schoenen (dus geen teenslipper of naaldhakken). Voor de dames raden wij aan om geen rok te dragen.

Vereisten

Je mag geen alcohol drinken voor je gaat karten. Wanneer we vermoeden dat je al gedronken hebt zullen wij je weigeren om te karten. Wij schenken zelf dus ook geen alcohol voor je gaat karten.

Covid

Omwille van Covid is het van uiterst belang dat je handschoenen draagt tijdens het besturen van je kart. Een mondmasker dragen is verplicht overal op onze karting, behalve aan tafel. Wanneer je gaat karten is enkel je helm dragen voldoende.

Kinderen tussen 8 en 18 jaar

Je bent geen 18? Toch kan je bij ons komen karten! Laat je ouders het “afstand van verhaal” tekenen. Dit is een verplicht document dat je dient mee te brengen wanneer je voor de eerste keer komt karten als minderjarige.

!

De respectievelijke ouders ondertekenen steeds voor hun (eigen) kinderen een afstand van verhaal: Je kan het document hier lezen en uitprinten .

Kart uitkiezen

Reserveer nu

Wil je een onvergetelijke dag beleven vol adrenaline? Boek nu je sessie in bij Indoorkarting Noorderlaan en ervaar actie en snelheid als nooit tevoren!